pátek 25. května 2012

First Mate - Holistické krmivo pro psy s kožními problémy

First Mate je kanadské holistické krmivo nejvyšší kvality a svědčí o tom každoroční zařazení zemi TOP krmiva, na kterém se podílí nezávislý odborný kynologický časopis The Whole Dog Journal.

The Whole Dog Journal hodnotí nejen kvalitu surovin, ale rovněž jejich zpracování a investice do výzkumu a vývoje. Krmomě krmiva First Mate zde najdete rovněž granule Artemis, Canine Caviar, Canidae atd.

Granule First Mate jsou vyrobeny z kvalitních surovin potravinářské kvality, jsou vysoce stravitelné (kolem 90ti procent), obsahují vysoký podíl masa. Najdete zde receptury zcela bez obilovin, které jsou vhodné pro psy alergické na obiloviny. Hypoalergenní receptury pro psy citlivé na některé složky potravy obsahují pouze jeden zdroj bílkovin, tak aby chovatel mohl jednoznačně odlišit ty, na které je pes alergický.

Granule pro psy First Mate jsou doporučovány a velmi se osvědčily pro psy trpící kožními problémy jako je dermamtitida - zánět kůže, který často doprovází potravní či jinou alergii.

Za zmínku stojí receptura First Mate Pacific Ocean Fish. Jediným zdrojem bílkovin je zde sleď, obiloviny jsou nahrazeny speciálně upravenými bramborami. Obsahuje probiotika, kloubní výživu (hydrolyzát z korýšů, který je zdrojem glukosaminu), kyselinu listovou, vitamíny, minerály a vyvážený poměr mastných kyselin, které mají pozitivní vliv na stav kůže a srsti, na cévy a srdce.

Receptura First Mate Ocean Fish Original je vhodná pro dospělé psy všech plemen. Speciálně pro velká a obří plemena je vhodnější receptura First Mate Ocean Fish Large Breed, která obsahuje větší množství kloubní výživy. Pro štěňata a mladé psy je pak vhodná receptura First Mate Ocean Fish Puppy.

Více o tomto hypoalergenním holistickém krmivu a konkrétních recepturách naleznete zde: First Mate


Mohlo by vás zajímat:

Onemocnění kůže u psa a kočky - příznaky, příčiny, léčba
Pes alergický na krmivo
Máte alergického psa s citlivou kůží či zažíváním? Jaké krmivo zvolit?  
Jak rozpoznat onemocnění štítné žlázy u psa - ztráta srsti, obezita, únava
Návod jak na první pohled rozeznat kvalitní krmivo pro psy



Žádné komentáře:

Okomentovat